Πλατέλλας: "Νίκη που μας δίνει ψυχολογία"

Πλατέλλας: "Νίκη που μας δίνει ψυχολογία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)Για τα οφέλη της χθεσινής νίκης της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2, μίλησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο novasports.gr.  Ο σκόρερ του ενός από τα τρία τέρματα της Ένωσης σημείωσε ότι το χθεσινό αποτέλεσμα δίνει μεγαλύτερη ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

“Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας. Είναι σημαντικό να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και δουλεύουμε καθημερινά για να το πετύχουμε. Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, για να δούμε τις δυνατότητές μας. Ήμασταν καλοί τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Κάναμε σωστά κάποια πράγματα και πήραμε τη νίκη”.

Για το υπέροχο γκολ που πέτυχε και για την εξαιρετική παρουσία του, υποστήριξε:

“Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τις καλές και τις κακές τους μέρες. Εγώ καθημερινά προσπαθώ να είμαι καλός για να είμαι σωστός και να βοηθάω την ομάδα μου. Το γκολ σίγουρα το χάρηκα γιατί είναι και θέμα ψυχολογίας”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X