Σαρικόπουλος στο enwsi.gr "Κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÑÉÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÐÁÍÔÙÍÉÏÕ   ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ SARIKOPOULOS PAPANTONIOU  AEK - PANIONIOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης της ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά. Ο σέντερ της Ένωσης που βοήθησε στο αμυντικό αλλά και επιθετικό κομμάτι την ομάδα, τόνισε στο enwsi.gr,  ότι οι κιτρινόμαυροι  είχαν πλουραλισμό στο παιχνίδι τους και ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η συγκέντρωση και το ότι οι παίκτες δεν παρέκλιναν από τα πλάνα και τις οδηγίες του Ντάγκαν Σάκοτα.

Τέλος επεσήμανε πως κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι όπως θα είναι και το επόμενο της ΑΕΚ με τον Κολοσσό, για το λόγο αυτό οι παίκτες πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί όπως με την Κηφισιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο enwsi.gr:

Η ΑΕΚ σήμερα πήρε μια σημαντική νίκη, μια νίκη απέναντι στην Κηφισιά, που έπαιζε σαν αουτσάιντερ. Πως κατάφερε να κερδίσει, τι πιστεύεις ότι βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη νίκη;

Πιστεύω ότι είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας στο σημερινό παιχνίδι, δηλαδή παρουσιάσαμε ποιότητα και είμαστε πιο ομαδικοί στην επίθεση, είχαμε μεγαλύτερο πλουραλισμό. Από κει και πέρα παλέψαμε πολύ, είτε όταν το παιχνίδι ξέφευγε, είτε όταν ήταν ντέρμπι εμείς κρατήσαμε το πλάνο μας και τις οδηγίες του κόουτς. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη συγκέντρωση που δείξαμε και όταν το παιχνίδι ήταν στις λεπτομέρειες, φάνηκε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και δεν περικλείναμε από τα πλάνα μας.

Η άμυνα πιστεύεις βοήθησε πολύ στο σημερινό παιχνίδι; Γιατί η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική.

Σίγουρα, για μένα νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε πολύ καλά την Κηφισιά ειδικά στο κομμάτι του pick n’ roll, και από εκεί και πέρα μπορέσαμε λίγο καλύτερα να ελέγχουμε  το ριμπάουντ, γιατί βγάζαμε καλές άμυνες αλλά χάναμε το ριμπάουντ, αλλά αυτή η νίκη όπως είπα και στη συνέντευξη πρέπει να γίνει οδηγός για το πώς πρέπει να παίζουμε και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Τώρα για το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό;

Δεν σημαίνει η σημερινή νίκη τίποτα, αν δεν κατεβούμε προετοιμασμένοι για τον Κολοσσό. Ο Κολοσσός όπως είδαμε κέρδισε μέσα στο «Παλέ», πολύ μεγάλη νίκη, σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι για μένα δεν υπάρχει αουτσάιντερ και φαβορί, όπως είπα και για το σημερινό παιχνίδι. Ένα από τα καλά της Λίγκας όπως έχει γίνει είναι ότι κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι ντέρμπι και να κρίνετε στις λεπτομέρειες και αυτό που μετράει η ομάδα να είναι σε καλή μέρα και εμείς να παραμείνουμε σοβαροί.

[youtube id=”fAUGtLXW1j4″ width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X