Στο αεροπλάνο της επιστροφής μπήκε ο Μιλοβάνοβιτς, που γυρίζει Ελλάδα τα ξημερώματα

Ταξίδι στην Αργεντινή ετοιμάζει ο «Μίλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-μιλοβανοβιτςΤο μεταγραφικό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στην Βραζιλία. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολούθησε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ από τη συγκεκριμένη χώρα και πλέον πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Η αλήθεια είναι και την είχατε διαβάσει από  το enwsi.gr, ότι ο “Μίλο” είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει και στην Ουρουγουάη, ωστόσο ματαιώθηκε η συγκεκριμένη αποστολή.

Μάλιστα ήταν να παρακολουθήσει και κάποιες αναμετρήσεις για συγκεκριμένους παίκτες που είχαν προταθεί απο γραφεία μάνατζερ . Κάτι τέτοιο λοιπόν δεν θα γίνει. Ο Μιλοβάνοβιτς είναι ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής και αναμένεται να πατήσει ελληνικό έδαφος τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έχοντας κρατήσει πολλές σημειώσεις στο μπλοκάκι του, για ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα, για το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X