Την πόρτα της …εξόδου βλέπει ο Κρίνιτς, άμεσα λύση του συμβολαίου του Κροάτη

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andresΕβδομάδα μεγάλων εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε από σήμερα. Το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ έχει περιέλθει σε εξαιρετική δύσκολη θέση και χρειάζονται άμεσα λύσεις για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στα μέλη της ομάδας, η οποία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μπήκε με το δεξί, ωστόσο στην συνέχεια έχει υποστεί τρεις σερί ήττες. Και φυσικά το αγωνιστικό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Πρώτο μέλημα τους είναι να μπορέσουν να μειώσουν το μπάτζετ του τμήματος που έφτασε σε μεγάλα νούμερα. Και όπως αποδείχτηκε δεν υπήρξε ο άνθρωπος που θα μπορούσε να κρατήσει την ομάδα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αναμένεται άμεσα λύση του συμβολαίου του ίνοσλαβ Κρίνιτς. Ο Κροάτης πασαδόρος είναι ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου, κάτι που μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα. Θα υπάρξει συζήτηση, διότι πρέπει άμεσα το μπάτζετ να πέσει όσο το δυνατό περισσότερο.

Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως θα γίνει κουβέντα και με άλλους παίκτες για μείωση των αποδοχών τους, αλλά φαντάζει δύσκολο να προκύψει συμφωνία. Έτσι δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε λύση συμβολαίου και άλλων αθλητών του τμήματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X