Πρεμιέρα στην πρώτη ομάδα με γκολ για το νεαρό μέσο Γιάννη Μπουτσικάρη

Η νέα ΑΕΚ έπιασε δουλειά. Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την κάμερα του enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisi aek spataΜπορεί το σημερινό δίτερμα που έγινε στα Σπάτα να είχε ως βασικό σκοπό την διατήρηση των παικτών σε αγωνιστικό ρυθμό, μπορεί ο Τραϊανός να είδε κάποιες σκέψεις του απλωμένες στο χορτάρι του γηπέδου στα Σπάτα, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του νεαρού Γιάννη Μπουτσικάρη. Πρόκειται για ένα παιδί που ανέβασε ο Δέλλας για τις ανάγκες της σημερινής προπόνησης και που έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Μπουτσικάρης ήρθε στην ΑΕΚ από την Ακαδημία του Βασίλη Λάκη. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και σήμερα χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο επιτελικού μέσου. Μάλιστα κατάφερε να σκοράρει, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής. Στην ομάδα του νεαρού μέσου αγωνίστηκαν επίσης οι Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Ρόβας και Πεταυράκης, Φαγιέ και Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Αραβίδης και Μπρέσεβιτς. Ο Ρόβας έπαιξε σε ρόλο δεξιού μπακ και ο Φαγιέ δίπλα στον Ανάκογλου.

Ο δεύτερος νεαρός που πήρε το βάπτισμα με την πρώτη ομάδα ήταν ο  Γιώργος Παπάζογλου. Πρόκειται για ένα ακόμα παιδί από τις Ακαδημίες που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Παπάζογλου αγωνίστηκε μαζί με τους Λαμπρόπουλο, Σαρρή, Γροντή, Κορδέρο, Τζανετόπουλο, Ντούνη, Πλατέλλα, Ζόριτς και Ντακόλ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X