Με απόφαση (και) του Βασιλόπουλου, η ΑΕΚ μένει χωρίς γήπεδο στο πρωτάθλημα

Επισημοποιήθηκε η χορηγία με την stoiximan, για το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley gynaikesΌλη την προηγούμενη εβδομάδα και πριν την διεξαγωγή του ευρωπαϊκού αγώνα της ΑΕΚ με την Μπιμάλ, οι άνθρωποι της ομάδας έτρεχαν μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπορέσουν να πάρουν άδεια, χρησιμοποίησης του κλειστού του Ιωνικού. Η Ένωση κατάφερε να αγωνιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά αυτό ήταν για πρώτη και τελευταία φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι πήραν στην κατοχή τους ένα έγγραφο στο οποίο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, άναψε κόκκινο για να μπορέσει η ΑΕΚ να στεγαστεί στο εν λόγω γήπεδο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το δυσάρεστο της ιστορίας είναι ότι πρόκειται για επίσημο χαρτί με αριθμό πρωτοκόλλου στο οποίο απαγορεύεται ρητά η χρήση του γηπέδου από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης.

Και μπορεί αυτή την αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυρες» να αγωνίζονται εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν το «σαφάρι» της αναζήτησης γηπέδου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X