Ο «αδιάβαστος» Βασιλόπουλος και η «συνομωσία» του σύμπαντος για την προσφυγή

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η επίτευξη συμφωνίας με τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos-βασιλοπουλοςΜάλλον η συναστρία των πλανητών, οι κινήσεις της σελήνης και οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμότησαν ξαφνικά σήμερα. Ετσι, τη μέρα που ο Αρης Βασιλόπουλος αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να εμφανιστεί ως ανήσυχος για τα αντιπλυμμηρικά έργα που δεν υπάρχουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις ενστάσεις για το γήπεδο, ένα σατανικό χέρι άρχισε να δημιουργεί ζήτημα για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της κατασκευής του γηπέδου. Σε όσους τον καλούσαν τις τελευταίες ώρες, ο Βασιλόπουλος επαναλάμβανε μονότονα τα ίδια. Πως δεν γνωρίζει τίποτε για προσφυγή, πως εάν γίνει προσφυγή θα προκύψει έπειτα από δημόσια διαβούλευση. Και όταν ρωτούνταν για το πώς συνέβησαν σήμερα όλα αυτά, το απέδιδε στην τύχη.

Πάντως, ο Βασιλόπουλος πιάστηκε αδιάβαστος στο θέμα της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια. Επειτα από τόσες εβδομάδες δημαρχιακής ζωής και πολλές περισσότερες αντιπολιτευτικής δράσης, θα έπρεπε να ξέρει πως τα 20 εκατ. ευρώ προορίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για θέματα υποδομών. Είναι χρήματα που θα συμβάλουν στην αναμόρφωση της πόλης και της ομαλής επανεισόδου του γηπέδου στον αστικό ιστό. Δεν χρειάζεται να έχει καμία αμφιβολία για αυτό, καθώς είναι απόλυτα ξεκάθαρο από την πρώτη ημέρα. Και από την Περιφέρεια άλλωστε, παρέπεμπαν στις αποφάσεις του συμβουλίου, το οποίο και στην τελευταία συνεδρίαση του είχε το έργο του γηπέδου στον προγραμματισμό του 2015.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X