Μαύρος: "Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ για όσα μου χάρισε"

Μαύρος στο enwsi.gr: «Γενέθλια με διπλό επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MAYROS 1983Ο Θωμάς Μαύρος, μίλησε στην Εφημερίδα “Ώρα των σπορ” για το τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας και θυμάται την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο “Νίκος Γκούμας”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος στην “Ώρα των σπορ”: “Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα εκεί. Ίσως η πιο ιδιαίτερη που έζησα στα γήπεδα. Επέστρεφα στον κόσμο της ΑΕΚ για να τον αποχαιρετήσω και να με αποχαιρετήσει, αν και σε τέτοιες σχέσεις δεν υπάρχουν αντίο. Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν στο πόδι, όπως την είχα συνηθίσει, για την τελευταία φορά που θα την έβλεπα έτσι από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ από εκείνη την ημέρα ήταν το ότι μόλις μπήκα στο γήπεδο, πέρασαν αυτόματα από το μυαλό μου χιλιάδες εικόνες και αναμνήσεις. Αμέτρητες. Αναμνήσεις που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ και που με έχουν σημαδέψει. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και ο χρόνος για όλους μας είναι αμείλικτος. Και αυτό έγινε και τότε. Ήρθε εκείνη η στιγμή. Κρατάω ότι έφυγα από το ποδόσφαιρο πολύ γεμάτος από τα όσα έζησα και δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ για όσα μου χάρισε”.

Ενώ συμπλήρωσε, σχολιάζοντας την σημερινή εικόνα της ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα αλλά επιστρέφουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ για να φτάσουμε ξανά εκεί που ήμασταν και μας αξίζει. Η ομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ντούσαν και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στο τιμόνι της θα γίνει γρήγορα και πάλι πρωταθλήτρια και με το δικό της γήπεδο. Και όλοι μας θα είμαστε περήφανοι τόσο για την ομάδα μας, όσο και το γήπεδό μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξουμε λίγη ακόμα υπομονή”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X