Προαναγγέλλεται προσφυγή στο ΣτΕ για το ρυθμιστικό, καμία ενημέρωση στην ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Ηταν φανερό εδώ και ημέρες, αλλά τώρα πλέον φαίνεται πως δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Με ένα μπαράζ δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που είτε έχει καλές επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε βρίσκεται στο τοπικό επίπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, προαναγγέλλεται η προσφυγή κατοίκων της πόλης στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Δίχως καν να έχουν ξεκινήσει τα έργα.

«Η σωστή στιγμή φαίνεται να έχει ήδη φτάσει για κατοίκους της περιοχής που προσφεύγουν κατά του ψηφισμένου Ρυθμιστικού Σχεδίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας», αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», ενώ ιστοσελίδες της Νέας Φιλαδέλφειας κάνουν λόγο με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, για προσφυγή κατά του ρυθμιστικού νόμου και της παραχώρησης έξι στρεμμάτων στην ΑΕΚ μέσω αυτού.

Μέχρι τώρα στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία ενημέρωση για κάποια τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, ερμηνεύοντας τη στάση του Δήμου, τις κινήσεις και τα νοήματα πίσω από τα δημοσιεύματα, δεν απέκλειαν τίποτε. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και προσφυγή στο ΣτΕ (που την περίμεναν έτσι και αλλιώς), ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ σε τίποτε η προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτηση της οικοδομικής άδειας που απαιτείται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X