Γύρισε ο «Μίλο» από την Ουγγαρία, σκέψεις για το αν κάνει άμεσα το ταξίδι για Αμερική

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΕπειτα από ένα διήμερο παραμονής του στην Ουγγαρία, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πέρασε μάλιστα από το ΟΑΚΑ και σκεφτόταν να είναι και στα Σπάτα για την απογευματινή προπόνηση. Ο «Μίλο» θέλει να έχει σύσκεψη με τους Μπάγεβιτς και Δέλλα, για να τους ενημερώσει δια ζώσης (τηλεφωνικά ήταν συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή) για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στην κεντρική Ευρώπη.

Το νέο ζήτημα είναι πως ο «Μίλο» εμφανίζεται σκεπτικός για το κατά πόσον πρέπει να κάνει άμεσα το ταξίδι στη Λατινική Αμερική. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ως στόχο να κάνει επαφές και να αναπτύξει δίκτυο σκάουτινγκ σε Βραζιλία και Αργεντινή, αλλά ενδέχεται αυτό το ταξίδι να γίνει πιο πίσω χρονικά. Οριστική απόφαση φαίνεται πως θα ληφθεί έπειτα από τη σύσκεψη κορυφής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X