Ήττα – μαχαιριά για τη «Βασίλισσα»

Ήττα – μαχαιριά για τη «Βασίλισσα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglishΤο σημερινό παιχνίδι στην Ελευσίνα, η ΑΕΚ έπρεπε να το κερδίσει. Όμως, το 81-72 από τον Πανελευσινιακό μοιάζει με… μαχαιριά για τη «Βασίλισσα» που δεν μπόρεσε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Ελευσίνα και πλέον μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε ματς στην Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μια τεράστια… τρύπα στην ρακέτα (δεν έχει ξένο ψηλό η ΑΕΚ!) με αποτέλεσμα να πάρει 16 επιθετικά ριμπάουντ ο Πανελευσινιακός και συνολικά 40, την ώρα που η ΑΕΚ είχε 35 και τα περισσότερα στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα που τα πάντα κρίθηκαν.

Επίσης, η ΑΕΚ πλήρωσε και την αστοχία της στο παρκέ, με 16/31 δίποντα, 9/30 τρίποντα και 13/25 βολές. Αρκετά στοίχισε και η απουσία του Ινγκλις στα τελευταία λεπτά λόγω ντισκαλιφιέ, ενώ ο Ντελινκάιτις προσπάθησε αλλά με μόλις 2 προπονήσεις δεν μπορούσε να δώσει παραπάνω. Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ ο Σάκοτα με 23 πόντους. 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ΑΕΚ με την ομάδα να μην βρίσκει λύσεις και μόνο ο Σάκοτα να σκοράρει, ενώ ο Ίνγκλις ήταν περιορισμένος αρκετά. Οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, ενώ η ρακέτα έμοιαζε… κενή αφού δύσκολα πήγαινε η μπάλα εκεί για καλάθι. Ο Πανελευσινιακός αντιθέτως είχε τον Μάρει που έκανε ότι ήθελε τους ψηλούς της ΑΕΚ και έτσι ήρθε το 20-17 του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο 20λεπτο η ΑΕΚ ανέβηκε, πήρε κάποιες βοήθειες από τον Τσιάκο, ενώ ο Σάκοτα συνέχισε να είναι εύστοχος και ο Πολυτάρχου έπαιξε καλή άμυνα. Μάλιστα με τον Σάκοτα ηγέτη η ΑΕΚ κατάφερε με την λήξη του ημιχρόνου να πάρει και το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 33-34, αλλά έδειχνε ότι είχε μεγάλα κενά στην άμυνα και ειδικότερα στα ριμπάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το μεγάλο μπλακ άουτ για την ΑΕΚ. Συνολικά η Ένωση δέχθηκε από 24 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο και σκόραρε από 19 έκαστος. Ο Σάκοτα πάλευε μόνος του αλλά δεν έφτανε, ο Ντελινινκάιτις είχε διάθεση αλλά είχε λίγες προπονήσεις με την ομάδα για να δώσει περισσότερα και οι υπόλοιποι λίγα πράγματα. Οι ψηλοί δεν… έφταναν, οι ξένοι για ακόμη μια φορά σε ρηχά νερά και ο Ζιάγκος να μην μπορεί να κάνει από τον πάγκο τίποτε βλέποντας μια απίστευτη αστοχία και τον Ίνγκλις να χάνει τα τελευταία κρίσιμα λεπτά λόγω ντισκαλιφιέ.

Έτσι ήρθε η 4η ήττα σε πέντε αγωνιστικές με την ΑΕΚ να «φωνάζει» για ενίσχυση και πολλή δουλειά από τον Ζιάγκο για να προλάβει να «δέσει» και να είναι καλύτερη στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλων Πατρών την επόμενη αγωνιστική. Εκεί όπου… απαγορεύεται να χάσει.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 33-34, 57-53, 81-72

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Τσαουσίδης): Κοξ, Ρόμπινσον 3 (1), Τσακαλέρης 4, Βασιλόπουλος 5 (1), Μάρεϊ 13 (9 ριμπ.), Αθανασούλας 21 (4/5 τριπ.), Μάρκοβιτς 2, Δορκοφίκης 9 (3), Ιωάννου 12, Τζόνσον 8 (1), Καλλές 4, Αβραμίδης.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνίου 3 (1), Ντελινινκάιτις 10 (2), Σάκοτα 23 (2), Κασελάκης 4 (7 ριμπ.), Πολυτάρχου 6 (2), Καμπερίδης 2, Ουίλιαμσον, Τσιάκος 8, Σαρικόπουλος 2, Μιλόσεβιτς 3 (1), Ίνγκλις 11 (2 τριπ., 5 ασίστ), Νίκολιτς.

Διαβάστε ΕΔΩ πως σας μετέδωσε LIVE το enwsi.gr το ματς

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X