Με πίστη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς οι «μάγκες» κόντρα στον ΠΑΟΚ (18.00, enwsi.gr)

Καλή αρχή με φιλική νίκη για την ΑΕΚ επί του Ιωνικού ΝΦ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-handballΜετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ξεκινάει και πάλι με την ΑΕΚ να φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι κιτρινόμαυροι του Γιάννη Αρβανίτη, που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα του τμήματος βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη και ευελπιστούν σήμερα να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο, με τον οποίο παραδοσιακά γινόντουσαν μεγάλες μάχες. Φέτος ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν υψηλές βλέψεις. Οι κιτρινόμαυροι που μίλησαν χθες με τον Αλέξη Αλεξίου για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δηλώνουν ενωμένοι και έτοιμοι να συνεχίσουν το σερί νικώ που έχουν «κτίσει» μέχρι σήμερα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Αρβανίτη, που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X