Σαρικόπουλος: «Τώρα ξεκινούν τα παιχνίδια που πρέπει να χτυπάμε»

Σαρικόπουλος: «Η ΑΕΚ δοκιμάζεται αρκετά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÑÉÊÏÐÏÕËÏÓ ÌÐÁÔÉÓÔÁ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊSARIKOPOULOS BATISTA   PANATHINAIKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η ΑΕΚ δίνει αύριο ένα πολύ σημαντικό ματς με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα και ο Ζήσης Σαρικόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ένωση πρέπει να κερδίσει, μετά απο δύο ήττες στην Α1.

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Για την σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Για μας, καλώς ή κακώς, το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινά με την έννοια ότι τώρα ξεκινούν τα παιχνίδια που πρέπει να «χτυπάμε». Είναι ένας «τελικός» για μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στο ποιος θα είναι πιο αποφασισμένος να παλέψει περισσότερο. Ο Πανελευσινιακός θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που θα συσπειρώσει περισσότερο τους παίκτες του».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Η θέληση, η μαχητικότητα και η διάρκεια. Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς παίζει μεγαλύτερο ρόλο το «θέλω» παρά οι τακτικές. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι δουλεύουμε καλά και αυτή η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο».

Για τα δυνατά σημεία του Πανελευσινιακού: «Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα η οποία ρισκάρει και παίζει με αυτοπεποίθηση. Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και καλούς ξένους».

Για το που θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Θα στηριχθούμε στην καλή ατομική προετοιμασία, στην ομαδικότητα και στη μαχητικότητα που θα δείξουμε κατά την διάρκεια του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X