Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΕτοιμος να διευρύνει τους μεταγραφικούς ορίζοντες της ΑΕΚ από την Αργεντινή μέχρι την Ουγγαρία και από τη Βραζιλία ως τη Ρουμανία είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ετοιμάσει βαλίτσες για να ξεκινήσει τα ταξίδια του. Ο στόχος ξεκάθαρος. Να δει και να αποκτήσει άμεση και προσωπική άποψη για παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το αρχικό σκάουτινγκ και να αποφανθεί εάν πληρούν τα στάνταρ και τις απαιτήσεις της Ενωσης.

Ο «Μίλο» θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ηδη, έχει ξεκινήσει επαφές με δίκτυο συνεργατών στην Αργεντινή, ενώ σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα περάσει και από την Βραζιλία. Αλλωστε, πρόκειται για χώρες με πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, όπου ακόμα και σε δεύτερο επίπεδο μπορεί να βρει κάποιος παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα (ο Μπλάνκο έπαιζε στη Β’ Εθνική, ο Ντε Βινσέντι ήρθε από το τοπικό).

Ωστόσο, πέραν της Λατινικής Αμερικής ο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει και εντός Ευρώπης. Όπως ενημερωθήκατε από αυτήν την ιστοσελίδα, υπάρχουν παίκτες από Ουγγαρία και Ρουμανία που έχουν κινήσει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον. Στην ΑΕΚ έχουν δει καλές περιπτώσεις, παίκτες που δείχνουν πως έχουν το «πακέτο» και ο Μιλοβάνοβιτς θέλει να δει από πρώτο χέρι για να αποφασίσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X