Η μέτρια εικόνα της ΑΕΚ και ο σκυθρωπός Μανωλάς

Σεφτέ για Βλαχομήτρο - Κυριαζή στην Κ20 του Μανωλά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas 2Χθες η Κ20 ξεκίνησε το πρωτάθλημα της και στην πρεμιέρα ήταν όλοι εκεί . Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Δέλλας, άπαντες οι παλαίμαχοι, ενώ υπήρχε και τηλεοπτική μετάδοση. Πολλά… μαζί για μια ομάδα με νέο προπονητή τον Στέλιο Μανωλά.

Η εικόνα της ΑΕΚ πάντως στο 90λεπτο με τον Απόλλωνα Σμύρνης παρά το 2-0 ήταν μέτρια. Ουσιαστικά την εικόνα… σώζουν τα δύο γκολ και ο αέρας που δυσκόλευε και τους 22 παίκτες του αγώνα. Ο Στέλιος Μανωλάς πάντως μετά το τέλος του αγώνα έδειχνε σκυθρωπός και προβληματισμένος από την εικόνα με το 4-2-3-1 να μην… ρολάρει, τον Κυριαζή να παλεύει μόνος μπροστά δίχως να παίρνει πάσες, τον Τσέλιο… χαμένο μεσοεπιθετικά και τους υπόλοιπους παίκτες σε μέτρια μέρα. Μεγάλο συν ότι η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση του αγώνα, αν και η ποιότητα της είναι για… μεγαλύτερα πράγματα όπως έδειχνε η περσινή Κ17 (είναι η βάση της φετινής Κ20) και τα φετινά πρώτα φιλικά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X