Ανδρεάδης: «Δεν μας πήγε τίποτα καλά»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÇÖÉÓÉÁ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά που συνοδεύτηκε από ήττα, το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο κεντρικός της Ένωσης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό γεγονός που έφερε την δίκαιη νίκη της Κηφισιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης:

«Όταν μπαίνω στο γήπεδο, δε σκέφτομαι τίποτα, απλά μπαίνω και προσπαθώ να δώσω το 100%. Σήμερα δε μας πήγε τίποτα καλά, δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα, κι έτσι ήρθε απόλυτα δίκαια η νίκη της Κηφισιάς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για την Εθνική ομάδα:  «Η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις ήρθε λίγο αργά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ομάδα δεν έχει την ίδια ποιότητα σε σχέση με τότε, αλλά ελπίζω να γίνει μια καλή προσπάθεια από την ομοσπονδία, και να μπορέσουμε να φτάσουμε σαν χώρα ξανά ψηλά. Κάποτε ήμασταν στην 9η θέση του κόσμου, άλλωστε. Όταν παίζεις μαζί με μεγάλους παίκτες, γίνεσαι κι εσύ καλύτερος, όπως εγώ που έπαιζα με τον Ντάντε και τον Μαρσελίνιο στον Παναθηναϊκό. Όταν παίζεις με μέτριους, γίνεσαι κι εσύ ένα με τη μετριότητα. Ελπίζω όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε ξανά ψηλά».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X