Το τρία στα τρία «κτίζει» τον χαρακτήρα της ΑΕΚ και τη γεμίζει αυτοπεποίθηση

Σαν... σίφουνας η ΑΕΚ πέρασε από την Θεσσαλονίκη, 0-3 σετ το Ανατόλια και 2Χ2 στην Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikesΑπό την πρώτη μέρα κανείς δεν ζήτησε τίτλους και ρεκόρ. Άλλωστε πρόκειται για τη πιο  δύσκολη χρονιά των τελευταίων ετών.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ συμπληρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Και πορεύεται με αρκετές αδυναμίες. Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίζει την προσπάθεια. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που βρίσκεται στην ομάδα.

Εσχάτως οι «κιτρινόμαυρες» πέτυχαν την 3η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Και φιγουράρουν στη κορυφή της βαθμολογίας με συντελεστή σετ 9-1. Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο (9-0 σετ). Θα πει κανείς ότι βοήθησε και το πρόγραμμα. Ασφαλώς, αλλά το πρόγραμμα το κάνεις εσύ να μοιάζει εύκολο ή δύσκολο. Η ομάδα του Ρουμελιώτη  βασίζεται σε οκτώ αθλήτριες τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Και αυτό αποτελεί μεγάλο ρίσκο.

Αλλά αυτές είναι οι επιλογές και με αυτές θα πορευτεί. Με αυτές τις κοπέλες, η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει και τα τρία ματς που έχει δώσει και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Το αυριανό ματς με τον Ηρακλή μπορεί να  δώσει στην ΑΕΚ το τέσσερα στα τέσσερα και να πάει με εξαιρετική ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά το ρεπό της 4ης αγωνιστικής.

Αρκεί μια κουβέντα με τα μέλη του τμήματος για να καταλάβει κανείς ότι η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Αλλά με προσοχή και πάντα με το κεφάλι χαμηλά.

Οποιοαδήποτε αθλήτρια και αν ρωτήσει κανείς δεν θα πει μεγάλα λόγια. Όμως είναι γεγονός ότι αυτές οι νίκες «κτίζουν» ψυχολογία και βγάζουν τα υψηλά ποσοστά αυτοπεποίθησης.

Ο Ρουμελιώτης γνωρίζει απόλυτα το ρόστερ του, προσπαθεί μέσα από τη δουλειά να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τις αθλήτριες του και είναι αλήθεια ότι τις προετοιμάζει για τα πολύ δύσκολα που έρχονται στη συνέχεια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X