Νίκη με πολλά γκολ θέλει η ΑΕΚ για να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στο κύπελλο

Νίκη με πολλά γκολ θέλει η ΑΕΚ για να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στο κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek3-αεκΣτο πρωτάθλημα όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Η ΑΕΚ έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τους ισχυρότερους αντιπάλους που θα βρει στο διάβα της και τώρα στρέφεται στο κύπελλο. Αλλωστε, πρόκειται για τη διοργάνωση που επιτρέπει τα όνειρα για τη φετινή σεζόν και η Ενωση θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Γι’ αυτό και η αποψινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών έχει ξεχωριστή σημασία, δεδομένου πως μπορεί να κρίνει σε σημαντικό βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ έκανε τη μισή δουλειά στην Κομοτηνή, παίρνοντας τη λευκή ισοπαλία. Απόψε, θέλει τη νίκη επί της ευβοιώτικης ομάδας και ει δυνατόν με πολλά γκολ διαφορά. Βλέπετε, μία μέρα μετά ο Ατρόμητος θα υποδέχεται τον Πανθρακικό και μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει τα περισσότερα. Οι Περιστεριώτες – τους οποίους θα υποδεχθεί η Ενωση στην τελευταία αγωνιστική – έχουν νικήσει στα Ψαχνά και έχουν τρεις πόντους και με νίκη επί των Κομοτηναίων καθαρίζουν την πρόκριση.

Βέβαια, την ΑΕΚ την ενδιαφέρει πρώτιστα τι θα πράξει εκείνη. Με νίκη θα φτάσει τους τέσσερις πόντους και έχει το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στην έδρα της. Εκεί, ειδικά εάν έχει νικήσει ο Ατρόμητος τον Πανθρακικό, θα αρκεί ακόμα και μία ισοπαλία για την πρόκριση. Αλλά καλό θα είναι να έρθει η νίκη και με αρκετά γκολ. Βλέπετε, τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας προκύπτουν αρχικά από τους βαθμούς στα μεταξύ των ισοβαθμησάντων ομάδων παιχνίδια, έπειτα η διαφορά τερμάτων στα ματς (στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι μόνο ένα) και έπειτα η καλύτερη συνολικά επίθεση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X