Στις 17:00 ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO τoν αγώνα ΠAΟ- ΑΕΚ από το enwsi.gr

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live2Οι LIVE διαδικτυακές ραδιοφωνικές μεταδόσεις του enwsi.gr απ” όλα τα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η ΑΕΚ συνεχίζονται. O Στάθης Διακομόπουλος θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα περιγράψει για σας το μεγάλο ματς της “Βασίλισσας” απέναντι στον Παναθηναίκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι να προσπαθήσει να μείνει μέσα στο ματς, όσο περισσότερο διάστημα μπορεί. Κατά τα ψέματα οι κιτρινόμαυροι έχουν ακόμα αρκετά μειονεκτήματα έναντι του αντιπάλου τους, ωστόσο καθρέπτης σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παρκέ. Είναι σαφές ότι ο Ζιάγκος θα ήθελε να είχε πιο ενεργούς τους ξένους παίκτες του, αφού μόνο με τους Έλληνες δεν γίνεται να πετύχεις μεγάλες νίκες.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά το τέλος του ματς, αλλά και LIVE μέσω Web Radio όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X