Έρχεται ο Ίνγκλις για το ντέρμπι της Κυριακής, "ναυάγησε" του Ραντένοβιτς

Ινγκλις ο πρώτος στόχος για τη "Βασίλισσα", στα υπόψιν και ο Ραντένοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

radenovits inglsΌπως σας ενημέρωσε πρώτο το enwsi.gr ο Καρλ Ίνγκλις πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Καναδός φόργουορντ αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της νέας του ομάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς ΑΕΚ, που φανερώνει ότι η εμπλοκή του Μάκη Αγγελόπουλου και του Χάρη Κουτά στην ΚΑΕ, ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη.

Η περίπτωση του Ιβάν Ραντένοβιτς φαίνεται να εξετάστηκε τις προηγούμενες ημέρες χωρίς να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις συζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr υπάρχει “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο φόργουορντ, που ήταν μέσα στην λίστα του Βαγγέλη Ζιάγκου.  Απο κει και πέρα ο προπονητής της Ένωσης συνεχίζει την αναζήτηση άλλων λύσεων στη θέση κάτω απο καλάθι, αφού η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση . Ωστόσο στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βιαστούν στην απόφαση που θα πάρουν.

Στα αγωνιστικά ο Βέρνον Γκούντριτζ θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη χώρα του, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X