Μπαρμπόσα: «Να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι»

Μπαρμπόσα: «Να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbosaΓια ακόμη ένα παιχνίδι χθες αναγκάστηκε να αλλάξει θέση και από τα άκρα να μεταφερθεί πίσω από τον φορ. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε στο pamesports μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και σχολίασε μεταξύ άλλων ότι πρέπει η ΑΕΚ να βελτιώσει την εικόνα της στα επόμενα παιχνίδια.

«Ήταν ένα καλό, «σκληρό» παιχνίδι. Ξέραμε πριν το ματς ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή μας, όμως νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Όχι τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο παίξαμε πολύ «δυνατά». Νομίζω πως η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο Απόλλων δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε «Η αποβολή στο δεύτερο ημίχρονο και το αριθμητικό πλεονέκτημα είναι αλήθεια πως μας βοήθησε. Όμως και εμείς μπήκαμε πιο δυνατά, παίξαμε πιο κοντά και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε άλλωστε τις ευκαιρίες…».

Για τον Μπαρμπόσα η βελτίωση είναι επιβεβλημένη ενόψει της συνέχειας «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε με νίκες», ενώ όταν τέλος του ζητήθηκε να σχολιάσει την παρουσία των 25.000 οπαδών του «δικεφάλου» είπε «Αυτός είναι ο λόγος που οι ποδοσφαιριστές τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο! Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είναι υπέροχο για μας να έχουμε τη στήριξή τους. Εύχομαι όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ να είναι σαν και το αποψινό!».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X