Για να τα βλέπουν και να... παθαίνουν

Για να τα βλέπουν και να... παθαίνουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos aek oakaΤι να πρωτοπεί κανείς για τον κόσμο της ΑΕΚ και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ώθηση που δίνει στην ομάδα! Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και δείχνουν τη δύναμη των φιλάθλων του δικεφάλου σε σχέση με τις ομάδες της Super League. Τι κι αν η Ένωση αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Τι κι αν όλοι οι αντίπαλοί της είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. Οι φίλοι της Ένωσης έχουν βαλθεί από φέτος να στείλουν το πιο ηχηρό τους μήνυμα ενόψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Το …πάρτι που στήθηκε χθες στο Ολυμπιακό στάδιο ήταν το πρώτο της φετινής σεζόν και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα τις επόμενες αγωνιστικές.

Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στον αριθμό των εισιτηρίων που έκοψε χθες η Ένωση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και να κάνει σύγκριση με όσα εισιτήρια έχουν κόψει ως τώρα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη Super League. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο Ολυμπιακό στάδιο βρέθηκαν 19.385 φίλοι της ομάδας (εννοείται ότι ήταν πολλοί περισσότεροι), την ίδια στιγμή που ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ δεν ξεπέρασε τις 12 χιλιάδες (11.394) κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας ματς, απέναντι στον ΟΦΗ πούλησε 11.435 “μαγικά χαρτάκια”. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ και η εικόνα στις εξέδρες ήταν ακόμα χειρότερη (10.603 εισιτήρια), προκαλώντας μάλιστα την απογοήτευση στους ανθρώπους της ομάδας.

Την 7η αγωνιστική ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν εκτός έδρας, αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας τα τρία ματς που έχει δώσει στο “Γ.Καραϊσκάκης” αποδεικνύεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο η διαφορά μεταξύ της ΑΕΚ και των “ερυθρόλευκων”. Στην πρεμιέρα κόντρα στη Νίκη Βόλου κόπηκαν 16.347 εισιτήρια, την 3η αγωνιστική απέναντι στον ΟΦΗ 17.510 και την 4η αγωνιστική απέναντι στη Βέροια 17.594. Εννοείται ότι οι υπόλοιπες ομάδες δε μπαίνουν καν στη διαδικασία της σύγκρισης, αφού η διαφορά είναι τεράστια. Ο κόσμος της ΑΕΚ φρόντισε από την πρώτη κιόλας εντός  έδρας αναμέτρηση να δείξει σε όλους ποιος είναι το …αφεντικό και η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X