Για την υπεράσπιση του τίτλου, η ΑΕΚ κόντρα στον Εθνικό (20:00 LIVE, enwsi.gr)

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μίλωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volleyΤον πρώτο τίτλο της ιστορίας του κατέκτησε πέρυσι το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην διοργάνωση του Λιγκ Καπ. Η Ένωση ξεκινά σήμερα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα. Η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα βρίσκεται απο χθες στην ακριτική πόλη και στοχεύει στο δύο στα δύο (παίζει αύριο και με την Ορεστιάδα)προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό ματς και δηλώνουν έτοιμοι να μπουν στο παρκέ και να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό. Η “Ένωση” θα παραταχθεί με δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή της καθώς οι Γιάννης Δημητρούδης και Δημήτρης Ωρολογάς εντάχθηκαν πριν λίγες ημέρες στην ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρυσι η ΑΕΚ κέρδισε τον Εθνικό στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ στον τελικό επικράτησε  και του Φοίνικα Σύρου, σηκώνοντας το τρόπαιο μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X