Περίεργες κινήσεις γύρω από το γήπεδο, ακάθεκτη προχωρά η ΑΕΚ για την άδεια

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η επίτευξη συμφωνίας με τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos-βασιλοπουλοςΣτην ΑΕΚ επιθυμούν να πορευθούν στο θέμα του γηπέδου υπό καθεστώς απόλυτης συναίνεσης. Ωστόσο, αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τις «κιτρινόμαυρες» διαθέσεις. Ειδικά, εάν κάποιος αξιολογήσει τις κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα από τον Βασιλόπουλο και τη Δούρου, που χαρακτηρίζονται τουλάχιστον περίεργες. Στην ΑΕΚ παρακολουθούν με προσοχή, δεν ανεβάζουν τόνους και περιμένουν να υπάρξουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις.

Ο Βασιλόπουλος προκάλεσε χθες Δημοτικό Συμβούλιο, εμφανίζοντας μεταξύ άλλων στα θέματα συζήτησης και την πρωτοβουλία για το άλσος (ξεκινά από την Κυριακή εξορμήσεις). Η ευαισθησία για το άλσος συνδυάζεται και με δελτίο Τύπου που αναφέρει: «αυτό το δάσος, που υπερασπίστηκαν οι προηγούμενες γενιές σε πολύ δύσκολα χρόνια, τώρα κινδυνεύει να πέσει στα χέρια ιδιωτών και να αφανιστεί». Βέβαια, δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη αναφορά για την ταυτότητα των ιδιωτών, ποιος θέλει να αφανίσει το άλσος, ποιος θέλει να το εκμεταλλευθεί.

Είναι σαφές πως η ΑΕΚ προχωρά για το σχέδιο, βάσει του νόμου που έχει ψηφιστεί και της κατοχυρώνει έκταση 29,1 στρεμμάτων. Σε αυτό ετοιμάζεται να ξεκινήσει εργασίες με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Και ας ηχούν περίεργα οι αναφορές της Δούρου για ανάγκη λαϊκής συγκατάθεσης στην επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων (ενδεχομένως μέσω…δημοψηφίσματος ή κάποιας άλλης διαδικασίας). Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι για έργα και περιμένουν απλά το πράσινο φως από τη ΔΟΚΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X