Μπάγεβιτς: "Όλοι θέλουν να νικήσουν την ΑΕΚ, αλλά τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο"

Ο Μπάγεβιτς στα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σχολίασε την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Football League, ενώ αναφέρθηκε και στις μάχες που δίνει αυτές τις μέρες η Εθνική μας ομάδα. Ο εκτελεστικός διευθυντής του δικεφάλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Metropolis” της Θεσσαλονίκης και για την “Ένωση” τόνισε χαρακτηριστικά:

“Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δυνατό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική. Ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι με πολλές δύσκολες στιγμές για μας. Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Όλοι παίζουν δυνατά με εμάς, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος και η ΑΕΚ θα είναι του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα”.

Σε ότι αφορά στην ισοπαλία της Ελλάδας μέσα στη Φινλανδία υποστήριξε:

“Είδα το β’ ημίχρονο με την Φινλανδία. Υπάρχει νέος προπονητής, νέα παιδιά, πιστεύω ότι γρήγορα θα κάνει αυτά που πρέπει. Είναι λίγο χρόνο στην ομάδα ο Ρανιέρι, και χρειάζεται στήριξη και βοήθεια, όχι να τον “σκοτώσουμε” με το παραμικρό”, τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος αναφέρθηκε και στις προτάσεις που είχε στο παρελθόν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας:

“Υπήρξαν προτάσεις τα προηγούμενα χρόνια, αλλά καλύτερα που έγινε έτσι. Το σημαντικό είναι ότι η Εθνική πηγαίνει καλά όλα αυτά τα χρόνια και μακάρι να συνεχίσει να πηγαίνει όσο μπορεί καλύτερα”.

Τέλος ο εκτελεστικός διευθυντής του δικεφάλου απάντησε και στην ερώτηση αν του λείπουν οι αγώνες της Super league:

“Μου λείπει αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Αυτήν την στιγμή έχουμε δουλειά στην ΑΕΚ, ξεκινήσαμε από την αρχή, βάλαμε ένα πρόγραμμα και έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά για να βρεθεί η ΑΕΚ τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X