Επιστρέφει με τσαμπουκά

Επιστρέφει με τσαμπουκά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek1-αεκΗ επιστροφή άρχισε. Με τον πιο επιβλητικό τρόπο μάλιστα. Κόντρα σε θεούς και δαίμονες, η ΑΕΚ γεμάτη νεύρο, πάθος και τσαμπουκά, κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παναιγιάλειου με 1-0. Σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος έπαιζε κλωτσοπατινάδα επί 90’, σε τραγικό αγωνιστικό χώρο και με απίστευτα ανάποδα σφυρίγματα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με μεγάλο ματς του Μπαρμπόσα και σκόρερ τον Αραβίδη. Σούπερ οι Λαμπρόπουλος και Ανέστης, με δέκα τελείωσε η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μπήκε στον σκληρό κόσμο της Β’ Εθνικής με το καλησπέρα. Σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο που ήταν μόνο για…βοσκή και απέναντι σε μια ομάδα που επιστράτευσε κλωτσίδι και σκληρότατο παιχνίδι για να μπορέσει να περιορίσει την ομάδα του Δέλλα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, είναι γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πολύ μπλοκαρισμένοι από αυτές τις συνθήκες και έδειχναν ευάλωτοι αμυντικά και με πολλά προβλήματα στη δημιουργία παιχνιδιού.

Ακόμα και έτσι όμως, η ΑΕΚ ήταν απειλητική. Η κεφαλιά του Κορδέρο σταμάτησε στο δοκάρι του Σταυριανού, αλλά έδειξε πως η Ενωση είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της. Όταν πια έβαλε κάτω τη μπάλα – στην πρώτη και μοναδική φορά σε όλο το πρώτο ημίχρονο – πέτυχε και το γκολ. Ο Μπαρμπόσα προκάλεσε υπεραριθμία αριστερά, συνδυάστηκε όμορφα με τον Πλατέλλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αραβίδη που δεν λάθεψε.

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα, είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων κόπασε, αλλά οι…κλωτσιές παρέμειναν το βασικό τους χαρακτηριστικό. Σε κάποιες φάσεις έκαναν όλον τον πάγκο της ΑΕΚ να φτάνει στα όρια της γραμμής για να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή που δεν τιμωρούσε τις παραβάσεις. Πάντως, η Ενωση ήλεγχε το παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον Παναιγιάλειο να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ανέστη.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι της, έχασε τη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσε να διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας. Αυτό έδωσε δικαιώματα στον Παναιγιάλειο να ψάξει όλο και πιο επίμονα το γκολ. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Ουρτάδο, οι Αιγιώτες έγιναν πολύ επικίνδυνοι και έμπαιναν με αξιώσεις στην εστία του Ανέστη, δίχως να δημιουργούν τελικές προσπάθειες πάντως.

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι με το τετ α τετ του Ντούνη που έστειλε τη μπάλα άουτ, αλλά δεν τα κατάφερε και κράτησε τον Παναιγιάλειο στο ματς. Ο Δέλλας προσπάθησε να επανακτήσει τον έλεγχο της μπάλας με τον Ζόριτς, αλλά ο Μαυροβούνιος άργησε να μπει στον ρυθμό του ματς. Η είσοδος του Φαγιέ έδωσε ύψος στο κέντρο, αλλά η αποβολή του Αραβίδη έδωσε χαρακτήρα ροκ στα τελευταία λεπτά. Ακόμα και έτσι, με τον Ανέστη να σαρώνει τα πάντα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη και έκανε την πρεμιέρα που ήθελε.

 

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας (82′ Φαγιέ), Μπαρμπόσα (90’+ Σαρρής), Μ. Ντούνης (62’ Ζόριτς), Αραβίδης

Παναιγιάλειος (Μ. Σεροπιάν, 4-3-3): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Τσατσαρής (54’ Ουρτάδο), Σταμόγιαννος, Πόνσε, Νάστος (59’ Κατσικοκέρης), Σκαρτσίλας (78’ Σεχολάρι), Μπούνας

Την κίτρινη κάρτα του Γρατσάνη είδαν οι Κορδέρο (28’), Ανάκογλου (81΄), Αραβίδης (86′), Νάστος (16’) , Σπίνουλας (35’), Τσατσαρής (40’), ενώ ο Αραβίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα στο 87′.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X