Πολυτάρχου: "ΑΕΚ είμαστε και σε κάθε ματς πάμε για να κερδίσουμε"

ΑΕΚ-Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarhouΟ Μιχάλης Πολυτάρχου, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket league, μίλησε στο coppa.gr. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στους αγώνες κυπέλλου, μίλησε για τους στόχους της “Βασιλισσας” αλλά τόνισε πως το “χρέος” των παικτών είναι να κερδίζουν σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Πολυτάρχου στο coppa.gr: “Για εμάς είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1 και δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα, αφού αποτελεί ένας από τους πιο σημαντικές πυλώνες του αθλήματος στην Ελλάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα, με αρκετές προσθήκες που ξεκινήσαμε αργά αλλά… αγοράσαμε χρόνο στα δύο ματς Κυπέλλου που κερδίσαμε και με την σημαντική παρουσία μας στο Αλεξάνδρειο! Συνεχώς βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε καθημερινά και θα είμαστε έτοιμοι στην Αμαλιάδα για τη νίκη. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ΑΕΚ είμαστε και σε κάθε ματς πάμε για να κερδίσουμε.

Ο στόχος μας είναι στο φινάλε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία! Το πρωτάθλημα έχει αρκετές διαφορές με πέρυσι και εύχομαι συνολικά να έχουμε καλύτερο θέαμα με περισσότερους Έλληνες παίκτες και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρχεται στα γήπεδα και θα παρακολουθεί τα ματς”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X