"Ντέρμπι με την ΑΕΚ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koroivosΗ ΚΑΕ Κόροιβος ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή για την πρεμιέρα της Basket league, είναι ντέρμπι. Για αυτόν τον λόγο η ομάδα της Αμαλιάδας καλεί τους φίλους  να βρεθούν όλοι στο γήπεδο, να την υποστηρίξουν και να δείξουν σε όλη την Α1 πως η δύναμη της είναι ο κόσμος της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος: “Εν όψει της παρθενικής συμμετοχής του στην Α1 (ΣΚΡΑΤΣ Basket League), ο Κόροιβος οργανώνεται ακόμη περισσότερο για να παρέχει στο κοινό του πλήρη ενημέρωση για το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και για ό,τι αφορά την ομάδα γενικότερα. Έτσι, λοιπόν, μετά από τη δημιουργία του καναλιού στο Youtube, η ΚΑΕ προχώρησε στην ανανέωση του επίσημου σάιτ της, κάνοντάς το σύγχρονο, ελκυστικό και άμεσο σε όλους! Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλα τα νέα της ομάδας μας. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να ζήσουμε το μεγάλο όνειρο.

Την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ετοιμαζόμαστε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα πως δύναμη του Κοροίβου είναι ο υπέροχος κόσμος του!!!”

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X