Σάκοτα στο enwsi.gr: «Γύρισα σπίτι μου, η φανέλα της ΑΕΚ είναι για μεγάλα πράγματα»

Σάκοτα στο enwsi.gr: «Γύρισα σπίτι μου, η φανέλα της ΑΕΚ είναι για μεγάλα πράγματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota-σακοταΗ απόκτηση του, σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ. Βλέπετε, δεν είναι λίγο η Ενωση να προσθέτει στο δυναμικό της έναν παίκτη της ποιότητας του Ντούσαν Σάκοτα. Ο έμπειρος άσος, πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ, δείχνει πως ξέρει καλά που βρίσκεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις. Με την άνεση που παίρνει πρωτοβουλίες εντός γηπέδου για να δώσει λύσεις στη «Βασίλισσα», μιλά στο enwsi.gr για τις πρώτες εντυπώσεις και τους στόχους της ομάδας.

«Μου λέτε πως περιμένουν πολλά από εμένα. Πάντα είναι σχετικά αυτά. Το μπάσκετ είναι ομαδικό και δεν μπορεί ένας παίκτης να κάνει τα πάντα. Εχω την εμπειρία να πάρω πρωτοβουλίες. Ηρθα στην ΑΕΚ γιατί είμαι κομμάτι της ομάδας και την αγαπώ. Γύρισα σπίτι μου και δεν αισθάνομαι άβολα. Ολοι αντιλαμβανόμαστε που βρισκόμαστε. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και με μεγάλη αξία. Και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε μεγάλα πράγματα», τόνισε ο Ντούσκο με ηρεμία που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφιβολίας.

Ο Σάκοτα έζησε την ΑΕΚ στα καλύτερα της. Υπό την καθοδήγηση του πατέρα του, η Ενωση κατακτούσε το πρωτάθλημα πριν από 12 χρόνια. Ο Σάκοτα στοχεύει ψηλά, αλλά δεν ανεβάζει τον πήχη. «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πιστεύω πως πρέπει να μπούμε σε διαδικασία υποσχέσεων για υψηλούς στόχους. Μη ξεχνάτε πως είμαστε ακόμα άστεγοι, μία ομάδα που βρίσκεται μαζί μόλις τρεις εβδομάδες. Αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Και την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X