"Καμπανάκι" από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην ΑΕΚ, για το θέμα του γηπέδου

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών κόσμος AEK volley ginekon kosmosΤην ώρα που στον Ιωνικό δεν «καίγονται» ιδιαίτερα να βρουν άκρη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, την ώρα που το πρωτάθλημα ξεκινά το επόμενο Σάββατο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ χτύπησε ήδη το καμπανάκι του κινδύνου στην Ένωση. Και από όποια πλευρά και να το δει κανείς, έχει δίκιο. Τι ζήτησε λοιπόν η CEV; Το αυτονόητο. Να στείλει η ΑΕΚ έγγραφο που θα δηλώνει την έδρα διεξαγωγής του ευρωπαϊκού αγώνα που έχει να δώσει με τη ΖΟΚ Μπιμάλ Γιεντσίντσβο Βοσνίας Ερζεγοβίνης,  στα μέσα Νοεμβρίου.

Και αυτή η ειδοποίηση δεν είναι τωρινή, αλλά έχει γίνει εδώ και κάποιες μέρες. Το εντυπωσιακό της ιστορίας είναι όμως ότι οι κιτρινόμαυροι είναι με δεμένα τα χέρια. Κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρουν λύση με το κλειστό του Ιωνικού, ωστόσο όχι μόνο λύση δεν έχει βρεθεί, αλλά δεν έχει γίνει και το ραντεβού από το οποίο θα λυνόταν θετικά ή αρνητικά η υπόθεση.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr κινδυνεύει με πρόστιμο, αν μέχρι την Δευτέρα δεν δηλώσει την έδρα του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα.  Ήδη οι άνθρωποι της Ένωσης κέρδισαν λίγο χρόνο, αλλά η κλεψύδρα αδειάζει. Μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλο το τελευταίο διάστημα το τμήμα, το τελευταίο που θα ήθελαν να φορτωθούν οι άνθρωποι του είναι ένα πρόστιμο, για το οποίο φαίνεται ότι δεν έχουν οι ίδιοι την ευθύνη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X