Οι Έλληνες παίκτες έχουν μπει μπροστάρηδες, οι Αμερικανοί προβληματίζουν

ΦΩΤΟ από το Άρης - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakotaΑναμφισβήτητα το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο ήταν πολύ χρήσιμο για την ΑΕΚ. Καταρχήν γιατί η ομάδα δοκιμάστηκε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, δεύτερον γιατί έδωσε την ευκαιρία στον Βαγγέλη Ζιάγκο να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του. Πρέπει να σταθεί κανείς στο γεγονός, ότι αυτοί που έβγαλαν «ασπροπρόσωπη» την ομάδα ήταν οι Έλληνες παίκτες.

Ο Παπαντωνίου με τους 17 πόντους που σημείωσε έκανε ένα φοβερό παιχνίδι και σίγουρα προβλημάτισε ευχάριστα τον προπονητή του. Γ ια ένα ακόμα παιχνίδι ο Σαρικόπουλος ήταν πολύ καλός σημειώνοντας 12 πόντους και έχοντας 13 ριμπάουντ. Ο Κασελάκης επίσης ήταν σε καλή μέρα έχοντας οκτώ πόντους και εννέα ριμπάουντ . Ο Σάκοτα παρά τους 13 πόντους που σημείωσε, μπορούσε να πετύχει πολλά παραπάνω. Οι Παπαδιονυσίου, Τσιάκος, Καμπερίδης, Πολυτάρχου αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Το μεγάλο θέμα της  ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, ήταν οι Αμερικανοί της.  Ο Γκούντριτζ με τα οκτώ ριμπάουντ και οι Ουίλιαμσον και Κάιλς να πετυχαίνουν αμφότεροι από τρεις πόντους, δεν βοήθησαν καθόλου την ΑΕΚ με αποτέλεσμα η ομάδα να σιγήσει  επιθετικά. Ο Κάιλς ειχε πολύ άσχημη βραδιά και δεν του έβγαινε τίποτα, ο Ουίλιαμσον για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έπεισε τη στιγμή που η ομάδα τον χρειαζόταν πολύ. Ο Γκούντριτζ από την άλλη βοήθησε όσο μπορούσε και έχει μια μικρή δικαιολογία ότι είναι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα που δεν τον βοήθησε να είναι αποδοτικός και στο σκοράρισμα. Σίγουρα ο Βαγγέλης Ζιάγκος περιμένει πολλά περισσότερα από τους Αμερικανούς, ελπίζοντας ότι στη συνέχεια θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Οι Έλληνες της ΑΕΚ πάντως έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X