Σόου Μάνταλου με τη φανέλα της Εθνικής (Δείτε τα αποκλειστικά VIDEO του enwsi.gr)

Σόου Μάνταλου με τη φανέλα της Εθνικής (Δείτε τα αποκλειστικά VIDEO του enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos1-μανταλοςΠολλή κουβέντα έχει γίνει ειδικώς αλλά και γενικώς για τις κλήσεις του Πέτρου Μάνταλου στην Εθνική ομάδα από τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ωστόσο, αρκεί να παρακολουθήσει κάποιος μία και μόνο προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για να πειστεί για τους λόγους που ο 23χρονος άσος της ΑΕΚ είναι στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού. Το enwsi.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στον Αγιο Κοσμά και κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το σόου που προσέφερε ο Μάνταλος.

Ο Μάνταλος συμμετείχε σε δίτερμα επτά εναντίον επτά που πραγματοποίησε ο Ρανιέρι και έβγαλε…μάτια με την παρουσία του. Η ομάδα του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ επικράτησε με 6-2 με τον Μάνταλο να σκοράρει τρεις φορές. Με εντυπωσιακές κινήσεις, ανοίγοντας το παιχνίδι και δείχνοντας πως είναι παίκτης πολύ μεγάλης κλάσης, όπως αποδεικνύει περίτρανα και η εικόνα. Ειδικά μάλιστα το πρώτο γκολ, ήταν ένας “κεραυνός”. Ενώ συνεχώς οι συμπαίκτες του, τον προέτρεπαν να σουτάρει. Και κάπως έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ. Μ’ ένα δυνατό σουτ. Μάλιστα ο Μάνταλος πανηγύρισε δεόντως και τα γκολ, αλλά και τη νίκη της ομάδας του.

Δείτε σε αποκλειστικό βίντεο του enwsi.gr τα δυο από τα τρια γκολ του Μάνταλου:

[youtube id=”r4PB80bEQrE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Oh9B_-R30h0″ width=”600″ height=”350″]

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X