Υπερδιπλασιάζει τις απολαβές της η «Βασίλισσα» από τη συμφωνία με τον ΟΤΕ TV

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kameraΗ «Βασίλισσα» επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και ανακτά τη δυναμική της. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και η συμφωνία (σχεδόν τελειωμένη) με την τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, με το ντιλ που έκλεισε η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στον χάρτη και υπερδιπλασιάζει τις απολαβές της σε σχέση με το ποσό που προβλεπόταν αρχικά να λάβει.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία της ΑΕΚ με τον ΟΤΕ έκλεισε για ποσό 300-350.000 ευρώ ετησίως. Σημαντικό ποσό για τα ταμεία της ΚΑΕ, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως εάν η ΑΕΚ έμπαινε στο πακέτο της κοινής τηλεοπτικής διαχείρισης με τη Nova, ως νεοφώτιστη δεν θα λάμβανε περισσότερο από 110-120.000 ευρώ.

Η συμφωνία έχει ξεχωριστή σημασία και για τους φίλους της ΑΕΚ, που θα βλέπουν τα δύο πιο δημοφιλή τμήματα της ομάδας μέσα από την πλατφόρμα του ΟΤΕ. Αλλωστε, είναι σαφές πως για τον ΟΤΕ, η Ενωση είναι το μεγάλο χαρτί που έχει την τρέχουσα περίοδο και φροντίζει να το εκμεταλλευθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X