Δεν σταματούν τα προβλήματα στον Πανιώνιο

Λιανός: "Κερατάς και δαρμένος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lianosΚαι πάλι σε οριακή κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Basket League τη νέα περίοδο από την ΕΕΑ, όμως τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Θέση για την υπάρχουσα κατάσταση πήρε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ηλίας Λίανός με δηλώσεις του στην SportDay. “Πέρα από τον προφανή λόγο της σωτηρίας του Πανιωνίου, όπως έχω δηλώσει και προηγουμένως, προχώρησα στην έκδοση της εγγυητικής, βασιζόμενος στις διαβεβαιώσεις, που μου έγιναν τηλεφωνικά και δια ζώσης ότι η σημερινή ομάδα, που διαχειρίζεται τις ακαδημίες του συλλόγου, θα αγόραζε τις μετοχές από μένα. Στα πλαίσια αυτά θα έδινα και κάποια επιπλέον χρήματα, μιας και δεν είχαν την ρευστότητα της εγγυητικής έναντι των παλιών οφειλών. Οπως επίσης είναι γνωστό το Δ.Σ. που προσκομίστηκε στην ΕΕΑ απαρτίστηκε από μέλη της ομάδας των
υποδομών και από ανθρώπους, που πρόσκεινται σε μέλη αυτής της ομάδας. Δυστυχώς την Τετάρτη παραβρέθηκε σε μία συνάντηση, όπου διαπίστωσα ότι αυτή η ομάδα δεν σκόπευε να τηρήσει την συμφωνία. Και επίσης δήλωσαν ότι παραιτούνται εκτός ίσως ενός.
Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι πάντα ήμουν έτοιμος να αναλάβω όλες τις οφειλές του παρελθόντος, αρκεί να έβγαινε η εγγυητική από τους νέους μετόχους, κάτι, όμως, που δεν συνέβη. Για την εγγυητική, την οποία έβγαλα εγώ, έδωσε 115.000 ευρώ.
Επειδή πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για την συμμετοχή της ομάδας στην Α1, ελπίζω να αναθεωρήσουν την στάση τους, πριν να είναι αργά. Εγώ έχω δηλώσει και επιμένω σε αυτό, καθότι πλέον δεν κατοικώ στην Ελλάδα, ότι δεν πρόκειται να ανακατευτώ στα μελλοντικά δρώμενα της ομάδας. Νοιώθω εξαπατημένος και αν δεν υπάρξει λύση, πολύ φοβάμαι ότι αυτό, που αποφύγαμε στην ΕΕΑ, θα συμβεί τώρα. Προφανώς και ονόματα υπάρχουν και γραπτά για αυτά, που είπα παραπάνω. Αλλά δεν θεωρώ να πω τίποτα παραπάνω αυτή την στιγμή”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X