Η απάντηση της «Βασίλισσας» για το θέμα της αρνητικής απάντησης του ΟΑΚΑ

Οι λόγοι που οδήγησαν την "Βασίλισσα" στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oaka basket οακα μπασκετΜε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως δεν έχει υπάρξει ουδεμία αλλαγή στη συμφωνία με το ΟΑΚΑ και απειλεί με κυρώσεις, προχώρησε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δίχως να μπαίνει σε λεπτομέρειες, η ανακοίνωση αναφέρει πως δεν υπάρξει καμία αλλαγή στο θέμα, που θα ανέτρεπε πλήρως τον προγραμματισμό της ομάδας, δεδομένου πως όλη η καμπάνια των διαρκείας και το σχέδιο της νέας σεζόν έγινε με έδρα το ΟΑΚΑ. Και βέβαια, μένει να αποδειχθεί στην πράξη πως δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα.

«Η “Βασίλισσα” επέστρεψε. Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει απερίσπαστη την προσπάθειά της, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ισχυρή και έτοιμη σε όλα τα επίπεδα στο Πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το ΟΑΚΑ και ως προς τον γενικότερο προγραμματισμό της ομάδας. Η ΚΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τον οιονδήποτε προσπαθεί με ανακρίβειες να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της μπασκετικής ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X