Το enwsi.gr αποκαλύπτει πως ο Ζόραν Βρκιτς είναι ο μεγάλος στόχος της "Βασίλισσας"

Το enwsi.gr αποκαλύπτει πως ο Ζόραν Βρκιτς είναι ο μεγάλος στόχος της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vrkicΤο δικαίωμα για ξένους στην Βασίλισσα δεν έχει… εξαντληθεί, αφού υπάρχει κενό για ακόμη ένα κοινοτικό. Ξέχωρα από την κουβέντα που γίνεται ήδη για αντικατάσταση του Ουίλιαμσον που δεν ικανοποιεί στο ξεκίνημα της χρονιάς, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για κρίσεις. Στην ΑΕΚ αναζητούν την καλύτερη δυνατή ενίσχυση και περισσότερο από όλους ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος θέλει να καλύψει τις «τρύπες» στο ρόστερ και τα όποια κενά για να είναι πιο «ασφαλής» στη συνέχεια της χρονιάς. Ο τεχνικός της Ένωσης βλέπει με προβληματισμό το πρόβλημα στα φόργουορντ όπου δεν υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες λύσεις και θέλει να «γεμίσει» το ρόστερ του.

Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ κάνουν… σαφάρι για φόργουορντ και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr έχουν… πέσει πάνω στο όνομα του Ζόραν Βρκιτς. Ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ (γεννημένος στις 16 Αυγούστου του ’87) έχει ύψος δύο μέτρα και παίζει στο «3» και στο «4». Πέρυσι βρέθηκε στην Ισπανία και την Μπιλμπάο, ενώ από την Ελλάδα έχει την εμπειρία από το Περιστέρι και τον Ίκαρο Καλλιθέας με πολύ καλές χρονιές. Ο Κροάτης γκαρντ, είχε 11 πόντους και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ομάδα της Καλλιθέας και μετά υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπιλμπάο για 1+1 χρόνια.

Ο Κροάτης φόργουορντ έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην Ντουμπρόβνικ τη σεζόν 2005/06. Ακολούθως φόρεσε την φανέλα της Σιμπένκα Σίμπενικ, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ την επόμενη διετία αγωνίστηκε στη Σπλιτ. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε έξι ματς της Ευρωλίγκα. Στα μέσα της περιόδου 2010/11 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Περιστερίου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την απόδοσή του.

Το ξεκίνημα της περιόδου 2011/12 τον βρήκε στη Μπολόνια για λογαριασμό της Φορτιτούντο, αλλά στο μέσο της σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του. Με την Ζαντάρ σε 17 αγώνες είχε 11,6 πόντους μέσο όρο και την βοήθησε να φθάσει ως τους ημιτελικούς του Κροατικού πρωταθλήματος, όπου αποκλείσθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Τσιμπόνα.

Ο Βρκιτς είναι ο στόχος μεν, ο Ζιάγκος θα τον ήθελε… χθες ενόψει της πρεμιέρας της Α1, αλλά τον τελευταίο λόγο έχει η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. Κυρίως να βρει το μπάτζετ να καλύψει την προκαταβολή και το συμβόλαιο του διεθνούς Κροάτη για την νέα χρονιά, ενός παίκτη που θα δώσει πολλές λύσεις και θα «ανεβάσει» την Βασίλισσα στα κρίσιμα ματς της Α1.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X