«Ασταμάτητα» τα διαρκείας

Ουρές στο ΟΑΚΑ για ένα εισιτήριο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-κοσμοςΓια τη στήριξη και τη δυναμική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ δίπλα στην ομάδα έχουν ειπωθεί ουκ ολίγα τα τελευταία χρόνια. Όχι άδικα, δεδομένου πως οι Ενωσίτες αποτελούν την τεράστια δύναμη αυτής της ομάδας. Είναι τέτοια η «τρέλα» τους, που αν και έχουμε φτάσει στα τέλη Σεπτεμβρίου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας. Στην ΠΑΕ έλαβαν τα μηνύματα και έτσι αποφάσισαν να παρατείνουν τη διάθεση τους – κανονικά ολοκληρωνόταν σήμερα – μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αλλωστε, ακόμα και στην ΑΕΚ είναι εντυπωσιασμένοι με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Όπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, μόνο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, διατέθηκαν περισσότερες από 80 κάρτες διαρκείας! Εξωπραγματικός αριθμός για τα δεδομένα της εποχής, αλλά απόλυτα ενδεικτικός της τρέλας που έχει με την ομάδα ο κόσμος της ΑΕΚ. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακοπεί τώρα η διάθεση, αποφασίστηκε η παράταση για λίγες ακόμα ημέρες.

Κανείς δεν πρέπει να λησμονεί πως πολλοί φίλοι της ΑΕΚ είχαν άλλες προτεραιότητες το καλοκαίρι και τώρα εξομαλύνεται σταδιακά η κατάσταση στα οικονομικά κάθε σπιτιού. Τώρα μπορούν να γίνουν και κάποιες έξτρα κινήσεις για τη διάρκεια της χρονιάς και φαίνεται από την καθημερινή κίνηση που υπάρχει στο ΟΑΚΑ, πως πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν αυτήν την εποχή να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε κάθε ματς της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X