Στα όριά τους οι παίκτες από τα φιλικά, περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα

"Θα ρίξει κεραυνούς, τελειώνετε..."
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakol platellas mantalosΥπό κανονικές συνθήκες η ΑΕΚ θα είχε ήδη μπει στη …μάχη του πρωταθλήματος και θα είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο. Κι όμως αντί να έχει συμβεί αυτό, με τον Δέλλα και τους ποδοσφαιριστές του να στοχεύουν πλέον στο επόμενο ματς, η Ένωση συνεχίζει να δίνει αγώνες προετοιμασίας, οι οποίοι όμως δεν έχουν την παραμικρή σχέση σε ότι αφορά στο κίνητρο των παικτών. Η απόφαση της Football League για επ’ αόριστον αναβολή έχει επηρεάσει άμεσα τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη …πληρώνουν τα οικονομικά προβλήματα των περισσότερων ομάδων της κατηγορίας.

Η ΑΕΚ μπήκε στα …βάσανα της προετοιμασίας στα μέσα του Ιουλίου, με στόχο να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι απολύτως λογικό οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου να έχουν φτάσει στα όριά τους με την τεράστια καθυστέρηση της πρεμιέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αναβολή καλύπτει τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν στο ρόστερ. Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας η ΑΕΚ θα πιέσει ώστε να οριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνεται η ψυχολογική κούραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X