Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Δημήτρης Κοιλιάρας

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Δημήτρης Κοιλιάρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kiliarasΟ Δημήτρης Κοιλιάρας αποτελεί παρελθόν από τον Παναιγιάλειο, αφού ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Football league, ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Ο Μουράτ Σεροπιάν είχε τελευταία πολλά παράπονα από τον παίκτη και εδώ και καιρό είχε χτυπήσει το «καμπανάκι» για την αποχώρηση του από την ομάδα. Σύμφωνα με την ΠΑΕ η λύση της συνεργασίας ήταν «κοινή συναινέσει», όμως το ρεπορτάζ λέει, ότι ο προπονητής είχε πολλά παράπονα από τον Κοιλιάρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοιλιάρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε οικειοθελώς να αποχωρήσει από τον «μελανόλευκο» σύλλογο, αίτημα που σεβάστηκε και έκανε αποδεκτό η διοίκηση, η οποία του εύχεται καλή συνέχεια στη μετέπειτα καριέρα του.

Από την πλευρά του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΓΣ σε δηλώσεις του τόνισε ότι φεύγει σαν φίλος από την αιγιώτικη ομάδα. Παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση, το προπονητικό team και τους συμπαίκτες του για όσο καιρό ήταν μαζί, ευχόμενος να καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν πέρυσι.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X