Φώναξε "παρών" ο Μπρέσεβιτς στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα

Ο Μπρέσεβιτς πήρε μπροστά, ο Μάνταλος ήταν μόνος και...βροχή τα γκολ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic-labropoulos-μπρεσεβιτς-λαμπροπουλοςΑπό την αρθροσκόπηση του περασμένου Μαρτίου, στην θλάση που υπέστη, αλλά και στον τελευταίο του τραυματισμό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να δείξει σταθερότητα στην εικόνα του στο γήπεδο.

Ωστόσο ο Κροάτης «φώναξε» παρών στην σημερινή προπόνηση, μπαίνοντας σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μπρέσεβιτς εμφανίζεται σαν «θηρίο» στο κλουβί και θέλει όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει την ομάδα του.

Μάλιστα σήμερα αγωνίστηκε και σε ένα μίνι δίτερμα που έγινε στα Σπάτα, με τους παίκτες που πιθανότατα θα αγωνιστούν στο φιλικό με τη Λαμία, την Κυριακή το απόγευμα.

Ο Μπρέσεβιτς αγωνίστηκε στη κορυφή της επίθεσης έχοντας από πίσω του τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ματς της Κυριακής, ή θα χρειαστεί να ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς και να μπει χωρίς πίεση στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και μετέπειτα στα επίσημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X