Καταγγελία των παικτών του Αλίμου

Καταγγελία των παικτών του Αλίμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alimosΟι ποδοσφαιριστές του Αλίμου διέψευσαν κατηγορηματικά, ότι εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Ηλία Καλοπήτα. Υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την ευχαριστήρια ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούσαν τον Ηλία Καλοπήτα. Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Αλίμου : “Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άλιμος, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την δήθεν ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρώην προπονητή της ομάδας μας. Καταγγέλλουμε δημόσια τον κακόβουλο συντάκτη της ανακοίνωσης απ’ όπου προέρχεται και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να δηλώσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα και στηρίζουμε τις αποφάσεις της Διοίκησης, διότι από την εως τώρα συνεργασία μας έχει αποδειχθεί ότι ως μοναδικό γνώμονα έχουν το συμφέρον της ομάδας. Προειδοποιούμε, ότι θα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε παρόμοια ενέργεια, που ως στόχο έχει να υπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα και να πλήξει την ηρεμία της ομάδας.

Τέλος, ως σωστοί επαγγελματίες παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και έτσι να δώσουμε χαρά στη Διοίκηση, στους φίλους της ομάδας και φυσικά σε εμάς τους ίδιους.

Με εκτίμηση

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άλιμος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X