Κάιλς, Πολυτάρχου και Σαρικόπουλος πήραν πάνω τους το σκοράρισμα

Κάιλς: «Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ με κόσμο που αγαπάει πολύ την ομάδα του"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kylesΗ ΑΕΚ έδωσε χθες το πρώτο της φιλικό, αν και ο αντίπαλος δεν ήταν και το ιδανικότερο τεστ για τους «κιτρινόμαυρους». Μία από τις καλές ομάδες της Β’ εθνικής ο Φάρος Κερατσινίου, την ώρα που η «Βασίλισσα» πάει στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τον Κολοσσό Ρόδου δίχως άλλη αγωνιστική εικόνα των πολλών νέων παικτών της.

Παρά τα πολλά προβλήματα και εμπόδια, ο Βαγγέλης Ζιάγκος προσπαθεί να… νικήσει τον χρόνο. Χθες είδε τον Κάιλς να παίρνει την ΑΕΚ στις πλάτες του επιθετικά, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα βλέποντας τον Αμερικάνο σε πολύ καλή κατάσταση. Από κοντά εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Πολυτάρχου σε πολλά κομμάτια του αγώνα, ενώ δύναμη κάτω από την ρακέτα ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος που δείχνει αναγεννημένος.

Ο Ράιτ είναι ο κινητήριος μοχλός οργανωτικά, ενώ ενέργεια στην ομάδα δείχνουν οι Κασελάκης, Καμπερίδης και Παπαντωνίου παρότι έχουν μεγαλύτερη κόπωση από τους υπόλοιπους ελέω εθνικών ομάδων. Ο Ζιάγκος πάντως περιμένει το καλό πρόσωπο όλων στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης εντός έδρας, ενώ να σημειώσουμε ότι ακόμη η ΑΕΚ δεν έχει τον βασικό σέντερ της στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X