Προχωρούν ακάθεκτοι στην ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo3Ισως να ήταν και εύλογο. Η είδηση του απαγορευτικού που τέθηκε από το ελεγκτικό συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής (έστω και σε επίπεδο διαρροής της εισήγησης και μόνο) στη χρηματοδότηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού, συνοδευόταν από ερωτήσεις και ανησυχίες για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο, στην Ενωση είναι γνώστες της υπόθεσης και δεν περιμένουν το σκεπτικό ή κάποια άλλη εξέλιξη γύρω από τη Λεωφόρο. Αντίθετα, προχωρούν ακάθεκτοι για το γήπεδο.

Για του λόγου το αληθές, το enwsi.gr σας ενημερώνει πως το πρωί υπήρξε νέα σύσκεψη κορυφής των επιτελικών στελεχών του γηπέδου. Η κοινή διαπίστωση είναι πως τα πράγματα εξελίσσονται απόλυτα θετικά για την ΑΕΚ και την απόκτηση της οικοδομικής άδειας από τη ΔΟΚΚ. Τα πάντα είναι δρομολογημένα, ώστε μέσα στον Οκτώβριο να αποκτηθεί η άδεια και άμεσα να εκκινήσουν τα έργα.

Είναι εντυπωσιακό, πως η ΑΕΚ προχωρά όλες τις προεργασίες ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη των εργασιών με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Πέραν της άδειας για απόκτηση ρεύματος στη ΔΕΗ που σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr, σήμερα σας ενημερώνουμε πως η ΑΕΚ έχει δρομολογήσει την αδειοδότηση για παροχή νερού, αλλά και για φυσικό αέριο. Οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες έχουν μεριμνήσει κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και αυτή που αφορά τα λύματα του γηπέδου, έχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X