Λύση για τη θέση «4» ψάχνουν στην ΑΕΚ

Βιντεοθεραπεία στην σημερινή προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ζιαγκοςΣε μια μεταγραφική περίοδο υπάρχουν προβλήματα που προκύπτουν στην εξέλιξη. Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται στην ΑΕΚ το ζήτημα του Νίκου Μπάρλου που τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα για την “Βασίλισσα”. Η Ένωση έκανε μια δελεαστική πρόταση στον 35χρονο, που όπως φαίνεται δεν ικανοποίησε τον ίδιο.

Το κεφάλαιο Μπάρλος ανήκει στο παρελθόν για τους κιτρινόμαυρους με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να τσεκάρει άλλες περιπτώσεις παικτών που θα καλύψουν την θέση “4”. Και μέσα στις επομενες ημέρες καλείται να έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη καταλήξει σε κάποιους παίκτες με τους οποίους θα διαπραγματευτούν στην ΑΕΚ. Φυσικά τη λύση θα δώσει κάποιος ξένος παίκτης, αφού  Έλληνες παίκτες δεν υπάρχουν πλέον. Όταν καταλήξουν στη θέση «4», όπου η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτη, θα κινηθούν για ακόμα έναν περιφερειακό που θα είναι και η τελευταία κίνηση για το ρόστερ της φετινής σεζόν. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χωρίς να έχει το χρόνο σύμμαχο καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X