Tα γενέθλια του "Ντανιέλο" της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

batista1Τα 50 του χρόνια κλείνει σήμερα ο “μεγάλος” Ντανιέλ Μπατίστα. Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που “έλαμψε” με την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, “φορτώνοντας” με δεκάδες γκολ τις αντίπαλες εστίες. Στη χώρα μας τον έφερε το 1986 από το Πράσινο Ακρωτήριο ο θείος του, Νόνι Λίμα, για λογαριασμό του Εθνικού και από τότε όχι πλά δεν έφυγε ποτέ, αλλά αγάπησε την Ελλάδα σαν την πατρίδα του, παίρνοντας μάλιστα ελληνική υπηκοότητα. Στον Εθνικό πέτυχε 15 γκολ σε 67 αγώνες, πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Με τα κιτρινόμαυρα και τον δικέφαλο αετό στο στήθος σκόραρε 39 φορές σε 90 παιχνίδια, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 1992. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό για τα τρία επόμενα χρόνια ήταν ένα σύντομο διάλειμμα απ’ την καριέρα του στην Ένωση, στην οποία επέστρεψε το 1995, ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Άρη το 1999.

Στις 12/10/94 φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και πέτυχε δύο γκολ σε 14 διεθνείς αναμετρήσεις. Εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει δίπλωμα προπονητή και αυτή την περίοδο ασχολείται με τις ακαδημίες σάλας της ΑΕΚ, προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του στα νέα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X