Στα πλάνα του Δέλλα για το ματς της Άμφισσας οι Ρόβας, Μπακάκης και Πλατέλλας

Στα πλάνα του Δέλλα για το ματς της Άμφισσας οι Ρόβας, Μπακάκης και Πλατέλλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovas Βασίλης Ρόβας ΑΕΚΗ ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του επαναληπτικού με τον Φωκικό στην Άμφισσα, με τον Τραϊανό Δέλλα να κάνει και την πρώτη δοκιμή για το ματς της Παρασκευής. Και ο προπονητής της Ένωσης έδειξε ότι αναμένεται να προχωρήσει σίγουρα σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Έτσι, εκτός έμειναν οι Κορδέρο και Ντούνης που στο φιλικό με την Καλαμαριά δεν προσέφεραν όσα περίμενε ο Δέλλας, αλλά και ο Γεωργέας. Ο Ισπανός πάντως αποκόμισε και πρόβλημα από το φιλικό του Σαββάτου, παρότι σήμερα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης στα Σπάτα.

Στις θέσεις των Κορδέρο-Ντούνη στην άσκηση που έδωσε φανελάκια βασικών ο Δέλλας, έπαιξαν ο Βασίλης Ρόβας και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο πρώτος (Ρόβας) έπαιξε με τον Δημήτρη Ανάκογλου στα χαφ, ενώ… κενή έμεινε η θέση του επιτελικού χαφ. Κάτι που δείχνει ότι ο Δέλλας θα περιμένει τον Μάνταλο να προπονηθεί κανονικά για να τον βάλει την Παρασκευή ή δεν αποκλείεται να επιλέξει τον Ντάρκο Ζόριτς. Ο δεύτερος (Πλατέλλας) έπαιξε δεξιά στην επίθεση, με τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Αραβίδη φορ, ενώ η άμυνα είχε μόνο μία αλλαγή. Ο Μπακάκης αγωνίστηκε στα δεξιά, με τους Σαρρή-Κολοβέτσιο στα στόπερ και τον Πεταυράκη αριστερά.

Δοκιμές αναμένονται και αύριο Τρίτη και την Τετάρτη από τον Δέλλα για να δείξει ποιους έντεκα θα ξεκινήσει την Παρασκευή στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, στον επαναληπτικό του 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X