Ταξίδι στην Ινδία εκτός και αν…

Περιμένει την κίνηση ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis-κατσουρανηςΟι μέρες περνούν και τα χρονικά περιθώρια, ακόμα και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, στενεύουν επικίνδυνα. Ο Κώστας Κατσουράνης έχει περάσει όλο αυτό το διάστημα περιμένοντας το τηλέφωνο από την ΑΕΚ. Ο χρόνος κυλά, το τηλέφωνο δεν…χτυπά και ο διεθνής άσος εξετάζει τα εναλλακτικά σενάρια για το μέλλον του, που φαίνεται πως θα τον οδηγήσουν στην Ινδία!

Εκεί υπάρχουν πλέον αξιόλογες οικονομικά προτάσεις για σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου και ο Κατσουράνης φαίνεται πως ετοιμάζεται να θεωρήσει το διαβατήριο του. Αλλωστε, θα αφορά μία εξαιρετική οικονομικά συμφωνία (κάποιες πηγές κάνουν λόγο για ποσό 200.000 ευρώ) για συνεργασία που δεν θα υπερβαίνει τους τρεις μήνες.  Θα κρατήσει δηλαδή ενεργό ποδοσφαιρικά τον Κατσουράνη, ώστε τον Ιανουάριο να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Ενδεχομένως μάλιστα, να τον βάλει ξανά και στις επιλογές του Ρανιέρι για την Εθνική ομάδα. Το ταξίδι στην Ινδία μπορεί να αναβληθεί μόνο εάν υπάρξει κάποια κίνηση από την πλευρά της ΑΕΚ, στην τελευταία μεταγραφική κουβέντα που θα υπάρξει εντός των «κιτρινόμαυρων» τειχών. Αλλωστε, η Ενωση είναι η μοναδική επιλογή του 35χρονου άσου εδώ και μήνες και δεν υπήρξε ποτέ καμία περίπτωση συμφωνίας με τον Πανιώνιο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X