Μπακάκης στο enwsi.gr: "Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτικό" (VIDEO)

Μπακάκης στο enwsi.gr: "Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτικό" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakisΟ Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στο enwsi.gr για την πληρότητα και την ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη διαφορά που δείχνει ο δικέφαλος κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

“Εννοείται πως η ΑΕΚ έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό. Όπως είδατε κι εσείς στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στο α’ ημίχρονο και στο β’ που έγιναν αλλαγές η ομάδα απέδωσε πολύ καλά κι αυτό κάνει τον προπονητή να ξέρει ότι όποιον κι αν βάλει στο ματς θα αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα”, τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Ένωσης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει βασική λύση της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά τη συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα, υποστήριξε:

“Σκεφτόμαστε μόνο το πρόγραμμα που θα βγει μετά την Κυριακή, αλλά πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι να πάρουμε την πρόκριση στο κύπελλο. Θα πάμε μέσα στην έδρα του Φωκικού για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στη β’ Εθνική δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι άλλο ένα φιλικό ματς κι άλλο ένας αγώνας πρωταθλήματος. Υπάρχουν και οι έδρες στις οποίες οι αντίπαλοί μας θα είναι πιο δυνατοί και δε θα παίζουν μόνο με ποιότητα, αλλά με δύναμη και πάθος, τα οποία είναι χαρακτηριστικά της Football League. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα που δείξαμε και στα φιλικά, αλλά και στο πρώτο ματς του κυπέλλου για να παίρνουμε αποτελέσματα”.

[youtube id=”JdcQ1anLQQI” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X