Ο Μελισσανίδης παίρνει την οριστική απόφαση για τη μεταγραφή του Κατσουράνη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis melissanidisΗ 12η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία λήξης της περιόδου που έχουν οι ομάδες για να εντάξουν στο δυναμικό τους κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, πλησιάζει και όσο ο Κώστας Κατσουράνης δεν υπογράφει σε κάποιο σύλλογο, τόσο θα παραμένει στα υπόψιν της ΑΕΚ.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν κρύβει στο περιβάλλον του ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ένωση και ήδη έχει κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές, τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (τουλάχιστον έναν χρόνο πριν έγινε η πρώτη), όσο και με τον Τραϊανό Δέλλα (διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις) για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους. Το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα παραμένει “ανοιχτό” κι αυτό που υποστηρίζουν άνθρωποι από το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, την οριστική απόφαση αναμένεται να τη λάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται μάλιστα σε άμεση επικοινωνία με τους Μιλοβάνοβιτς, Μπάγεβιτς, Δέλλα και όλα δείχνουν ότι δε θα αργήσει να αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X