Ζυγίζουν τα δεδομένα για τον φορ

Δεν βιάζονται στην ΑΕΚ για μεταγραφές και συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-melissanidis-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτς-μελισσανιδηςΤο «ναυάγιο» με τον Ντέγιαν Λέκιτς και η συμφωνία του με την Εϊμπάρ, προκάλεσε δυσφορία στην ΑΕΚ. Βλέπετε, υπήρχε πίστη πως η απάντηση του Σέρβου φορ θα ήταν θετική και είχαν επενδύσει σε αυτήν την υπόθεση. Με δεδομένο πως επρόκειτο για παίκτη για τον οποίο υπήρχε εξαιρετική άποψη απ’ όλους τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, πίστευαν πως θα ήταν το ιδανικό κομμάτι που ταίριαζε στο παζλ της νέας ΑΕΚ και θα έκανε τη διαφορά.

Η επόμενη μέρα βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» σε διαδικασία διερεύνησης. Αυτό που μπορεί να τονιστεί με βεβαιότητα είναι πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή, απλά για να προσθέσει έναν παίκτη. Εάν δεν βρεθεί στην αγορά κάποια περίπτωση που να ικανοποιεί σε απόλυτο βαθμό, τότε η Ενωση θα προχωρήσει με τους υπάρχοντες παίκτες. Αλλωστε, με Αραβίδη, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ και Τσεβά δεν μπορεί κάποιος να πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.

Ωστόσο, ήδη από το πρωί στην ΑΕΚ έχουν γίνει αποδέκτες δεκάδων προτάσεων από ατζέντηδες προκειμένου να προτείνουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Με δεδομένο πως το επιπλέον δεκαήμερο μόλις ξεκίνησε και υπάρχουν πολλοί παίκτες χωρίς ομάδα, στην Ενωση εκτιμούν πως μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Ωστόσο, δεν πρόκειται να βιαστούν και ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, πριν λάβουν την τελική απόφαση τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X